Njoftim

      Comments Off on Njoftim

Masat e marra nga  Ujësjellës Kanalizime SH.A  Sarandë për mbrojtjen dhe parandalimin e përhapjes së COVID -19  , mbi  disfektimin e hapësirave në qytet dhe  zyrave ku ne operojmë për shërbimet ndaj abonentëve. 
Ky plan operacional është marr  në bashkëpunim me Bashkinë Sarandë dhe Drejtorin e Shëndetit Publik.  Ky plan , shërbimi i furnizimit me ujë , largimi dhe trajtimi i ujrave të përdorura  do të jenë prioritet i Ujësjellës Kanalizime SH.A Sarandë, prandaj kërkohet mirëkuptimi dhe bashkëpunimi nga qytetarët. Gjithashtu banorët janë të lutur të njoftojnë U.K.S. për çdo rast ku konstatojnë ndotje  të hapësirave publike .   PËR PËRBALLIMIN E KËSAJ SITUATE NE U BËJMË THIRJE TË RESPEKTOJMË MASAT E MARRA NGA QEVERIA.

previous arrow
next arrow
Slider
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail