Njoftim

      Comments Off on Njoftim

Vazhdojmë dezifektimin
në zonat dhe hapësirat publike. Dezifektuam sot Spitalin, Shtëpinë e Fëmijes
dhe Komisarjatin e Policise.

Do të vazhdojmë me të njejtin proces në të gjithë territorin e Bashkisë Sarandë.

Gjithashtu banorët janë të lutur të njoftojnë
Ujësjellës Kanalizime Sarandë për çdo rast ku konstatojne ndotje  të
hapësirave publike .

previous arrow
next arrow
Slider

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail