Në kuadër të nismës “Për një ambient të pastër”

      Comments Off on Në kuadër të nismës “Për një ambient të pastër”

Në vazhdimësi të aksionit,ditën e sotme Shoqëria Ujësjellës Kanalizime sipas grafikut të përcaktuar nga bashkia Sarandë,ditën e sotme e enjte 11.11.2021 u organizua pastrami në teritorin nga Qafë Gjashtë deri në Urën e Gajdarit,përgjatë rrugës nacionale në të dyja anët.Në këtë aksion morën pjesë punonjësite e andministratës dhe sektore të tjere të ujësjellesit.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail