N J O F T I M

      Comments Off on N J O F T I M

Shoqëria e Ujësjellës Kanalizime sh.a Sarandë njofton të
gjithë abonentët e saj se;


Abonentët e UKS-së mund të paguajnë detyrimet e tyre ndaj saj
në të gjitha pikat e kompanive Western Union dhe EasyPay me
të cilat shoqëria UK Sarandë ka lidhur kontrata bashkëpunimi.
Abonentët brenda territorit të Shqipërisë dhe jashtë saj ku
kompanitë e mësipërme kanë pika shërbimi, mund të paraqiten
për shlyerjen e detyrimit duke ditur numrin e kontratës së tyre
ose nëpërmjet emrit.
Pagesat e rrugullta mujore eleminojnë problemet e ndërprerjes
së furnizimit me ujë për abonentët që nuk banojnë në Sarandë.


NGA DREJTORIA
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail