Category Archives: Uncategorized

NJ O F T I M

      Comments Off on NJ O F T I M

Shoqëria e Ujësjellës Kanalizime sh.a Sarandë, Njofton të gjithë banorët e qytetit Sarandë dhe rrethinat e tij, që janë abonentë të saj dhe konsumatorë të ujit të pijshëm   se; Për shkak të një difekti të ndodhur në linjën lidhëse të transmetitmit të ujit të prodhuar në një prej pus-shpimeve të… Read more »

Në kuadër të nismës “Për një ambient të pastër”

      Comments Off on Në kuadër të nismës “Për një ambient të pastër”

Në vazhdimësi të aksionit,ditën e sotme Shoqëria Ujësjellës Kanalizime sipas grafikut të përcaktuar nga bashkia Sarandë,ditën e sotme e enjte 11.11.2021 u organizua pastrami në teritorin nga Qafë Gjashtë deri në Urën e Gajdarit,përgjatë rrugës nacionale në të dyja anët.Në këtë aksion morën pjesë punonjësite e andministratës dhe sektore të… Read more »

Njoftim

      Comments Off on Njoftim

Shoqëria e Ujësjellës Kanalizime sh.a Sarandë, njofton të gjithë banorët e qytetit Sarandë dhe rrethinat e tij, që janë abonentë të saj dhe konsumatorë të ujit të pijshëm   se; Nisur nga situata hidrike jo e favorshme gjatë kësaj periudhe të verës dhe fluksi i lartë i pushuesve që kanë ardhur… Read more »