Category Archives: Njoftime

Njoftim

      Comments Off on Njoftim

Vazhdojmë dezifektimin në zonat dhe hapësirat publike. Dezifektuam sot Spitalin, Shtëpinë e Fëmijes dhe Komisarjatin e Policise. Do të vazhdojmë me të njejtin proces në të gjithë territorin e Bashkisë Sarandë. Gjithashtu banorët janë të lutur të njoftojnë Ujësjellës Kanalizime Sarandë për çdo rast ku konstatojne ndotje  të hapësirave publike… Read more »

Njoftim

      Comments Off on Njoftim

Masat e marra nga  Ujësjellës Kanalizime SH.A  Sarandë për mbrojtjen dhe parandalimin e përhapjes së COVID -19  , mbi  disfektimin e hapësirave në qytet dhe  zyrave ku ne operojmë për shërbimet ndaj abonentëve.  Ky plan operacional është marr  në bashkëpunim me Bashkinë Sarandë dhe Drejtorin e Shëndetit Publik.  Ky plan ,… Read more »

Njoftim per abonentet e UK Sarande

      Comments Off on Njoftim per abonentet e UK Sarande

Ne mbeshtetje te ligjit nr. 8102 dt. 28.03.1999 i ndryshuar, VKM nr. 1304 dt. 11.12.2009, Kodit te Furnizimit me Uje dhe Rregullores se Sistemit te Furnizimit me Uje, pika 2.2 paragrafi 6, pika 2.3 paragrafi 3, 4, 7 pika 2.7 paragrafi 3, 5 pika 2.8 paragrafi 5 dhe pikat 3.6… Read more »

Faturim mbi vleften e matesit si detyrim per tu paguar

      Comments Off on Faturim mbi vleften e matesit si detyrim per tu paguar

Ne mbeshtetje te ligjit nr. 8102 dt. 28.03.1999 i ndryshuar, VKM nr. 1304 dt. 11.12.2009, Kodit te Furnizimit me Uje dhe Rregullores se Sistemit te Furnizimit me Uje, pika 2.7 paragrafi 3, 4, 5 pika 2.8 paragrafi 5 dhe pikat 4.4 si dhe 4.5.1 paragrafi 3, 4 Shoqeria e Ujesjelles… Read more »

Ambientet e reja te arkave

      Comments Off on Ambientet e reja te arkave

Shoqeria e Ujesjelles Kanalizime sh.a Sarande njofton te gjithe abonentet e saj se; Arkat per pagesen e faturave te ujit qe ndodhen prane Postes Shqiptare, prej dates 15.04.2019 jane shperngulur ne ambientet e reja te cilat ndodhen rreth 200m me larg nga ato ekzistuese ne rrugen “Skenderbeu” perballe Kishes Ortodokse… Read more »

UKS njofton per lidhjen e kontratave sipas modelit te ri

      Comments Off on UKS njofton per lidhjen e kontratave sipas modelit te ri

Ne kuadrin e reformes ne sektorin e ujit dhe ne zbatim te detyrimeve ligjore; Te gjithe konsumatoret dhe abonentet e shoqerise UK Sh.a Sarande , te cilet nuk kane bere apo paguar nje pikelidhje dhe nuk kane lidhur nje kontrate ligjore me kete shoqeri , DUHET te bejne piklidhjen dhe ta… Read more »

Sarandë, UKS njofton për kufizime të ujit të pijshëm

      Comments Off on Sarandë, UKS njofton për kufizime të ujit të pijshëm

UKS njofton se për shkak të reshjeve të dendura të shiut gjatë ditës së djeshme t do të ketë kufizime të furnizimit me ujë të pijshëm. Kufizimet do të ndodhin gjatë mesditës së sotme, ndërsa UKS sqaron se kjo vjen për shkak të disa problemeve të furnizimit me energji elektrike… Read more »

UJËSJELLËSI NJOFTON PËR ARSYET E NDËRPRERJES SË UJIT

      Comments Off on UJËSJELLËSI NJOFTON PËR ARSYET E NDËRPRERJES SË UJIT

Kompania Rajonale e Ujësjellësit ka njoftuar konsumatorët se për shkak të një dëmtimi të një gypi janë detyruar të ndërpresin prodhimin e ujit. “Njoftohen të gjithë konsumatorët që furnizohen me ujë të pijshëm nga sistemi i fabrikës së trajtimit të ujit , se para pak çastesh është dëmtuar edhe një… Read more »