Category Archives: Njoftime

NJ O F T I M

      Comments Off on NJ O F T I M

Shoqëria e Ujësjellës Kanalizime sh.a Sarandë, Njofton të gjithë banorët e qytetit Sarandë dhe rrethinat e tij, që janë abonentë të saj dhe konsumatorë të ujit të pijshëm   se; Për shkak të një difekti të ndodhur në linjën lidhëse të transmetitmit të ujit të prodhuar në një prej pus-shpimeve të… Read more »

Në kuadër të nismës “Për një ambient të pastër”

      Comments Off on Në kuadër të nismës “Për një ambient të pastër”

Në vazhdimësi të aksionit,ditën e sotme Shoqëria Ujësjellës Kanalizime sipas grafikut të përcaktuar nga bashkia Sarandë,ditën e sotme e enjte 11.11.2021 u organizua pastrami në teritorin nga Qafë Gjashtë deri në Urën e Gajdarit,përgjatë rrugës nacionale në të dyja anët.Në këtë aksion morën pjesë punonjësite e andministratës dhe sektore të… Read more »

Njoftim

      Comments Off on Njoftim

Shoqëria e Ujësjellës Kanalizime sh.a Sarandë, njofton të gjithë banorët e qytetit Sarandë dhe rrethinat e tij, që janë abonentë të saj dhe konsumatorë të ujit të pijshëm   se; Nisur nga situata hidrike jo e favorshme gjatë kësaj periudhe të verës dhe fluksi i lartë i pushuesve që kanë ardhur… Read more »

Njoftim

      Comments Off on Njoftim

Qeveria Gjermane, përmes GIZ Albania, po aplikon projektin: ‘Punë për Komunitetin’, me suportin e Sh.A Ujësjellës Kanalizime, me qëllim për t’i ardhë në ndihmë asaj pjese të popullsisë që u prek më shumë nga efekti ekonomik i Pandemisë COVID 19. Ne kemi punësuar gjithsej 47 persona, të cilët dita e… Read more »

N J O F T I M

      Comments Off on N J O F T I M

Shoqëria e Ujësjellës Kanalizime sh.a Sarandë njofton të gjithë abonentët e saj se; Abonentët e UKS-së mund të paguajnë detyrimet e tyre ndaj saj në të gjitha pikat e kompanive Western Union dhe EasyPay me të cilat shoqëria UK Sarandë ka lidhur kontrata bashkëpunimi. Abonentët brenda territorit të Shqipërisë dhe… Read more »

NJOFTIM PËR PUNËSIM

      Comments Off on NJOFTIM PËR PUNËSIM

Data e njoftimit: 21/06/2021 Programi i GIZ “Shërbime të Furnizimit me Ujë dhe Kanalizime të Orientuara drejt Performancës dhe Konsumatorit” në bashkëpunim me Shoqërinë e Ujësjellës Kanalizimeve Sh.A UK Sarande, fillojnë zbatimin e projektit “Punë për komunitetin” në Bashkinë tuaj me qëllim mbështetjen në këtë kohë të vështirë pandemie të… Read more »

Si të kursejmë ujin në shtëpi

      Comments Off on Si të kursejmë ujin në shtëpi

Dita Botërore e Ujit festohet më 22 Mars të çdo viti. Ky përvjetor ka si synim rritjen e ndërgjegjësimit të opinionit publik dhe institucioneve mbi rëndësinë e mbrojtjes së ujit dhe uljen e ndotjes në të. Por çfarë përfaqëson uji për secilin prej nesh? Kjo është pyetja që shoqëron Ditën… Read more »

Java Botërore e Ujit

      Comments Off on Java Botërore e Ujit

16 Mars – Cila është vlera e ujit në jetën tonë Uji është burim i jetës! Megjithatë, kuptimi i vlerave që ai mbart është i ndryshëm për secilin nga ne! Por çfarë vlere ka uji për secilin prej nesh? Kjo është pyetja që shoqëron Ditën Botërore të Ujit për këtë… Read more »

NJOFTIM

      Comments Off on NJOFTIM

Shoqëria Ujësjellës Kanalizime Sh.a Sarandë njofton se; Më datën 18.12.2020 ditën e premte, zhvillon seancat dëgjimore me përfaqësues të grupeve të interesit dhe të shoqatave për prezantimin dhe diskutimin e propozimeve për unifikimin dhe standartizimin e tarifave të reja të shërbimit që ajo aplikon ndaj abonentëve. Seancat dëgjimore do të… Read more »